Trainingsset oog-hand coƶrdinatie šŸ™ŒšŸ‘€

De eerste oplage is UITVERKOCHT! De volgende oplage wordt verwacht in de webshop op 1 september. Wil je een trainingsset reserveren? Stuur dan een mail naar info@orangeletters.nl met je gegevens.Ā 

Ontworpen en geproduceerd door Orange letters

Deze trainingsset is effectief voor iedereen die bezig is met leren lezen, schrijven en automatiseren. Spelenderwijs wordt de oog-hand coƶrdinatie, de vinger-hand coƶrdinatie en het kruisen van de middenlijn geoefend. Deze coƶrdinatie is ook nodig voor lezen en schrijven.

Omdat beide handen tegelijkertijd een taak moeten uitvoeren, waarbij de taak net iets verschilt, wordt de samenwerking tussen de rechter- en linkerhersenhelft van het brein extra getraind. Bij lezen en schrijven wordt ook een beroep gedaan op deze samenwerking. Zeer effectief dus om te leren lezen en schrijven. Ook wanneer kinderen in het leerproces zitten en zij frustratie of stress ervaren.

Daarnaast krijgt het kind meer bewustzijn van de handen en vingers. Het leert hoe de vingers aan te sturen.

Nieuwsbrief

Orange Letters is net van start!

De eerste pagina’s van de website staan sinds 6 juni online en dat betekent dat er de komende periode nog veel meer online komt. Informatie over leren en hoe het brein werkt. Over reflexen en wat je zelf al kunt doen als je hiermee aan de slag gaat.

Webshop

Ook verkoopt Orange Letters materialen die je kunt gebruiken in spel om te leren, ogen te stimuleren, oog- handcoƶrdinatie te ontwikkelen en meer. De webshop zal de komende tijd gevuld worden.

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Je kunt kiezen uit verschillende categorieƫn. Dus wil je alleen op de hoogte blijven van nieuwe producten in de shop? Prima, dan check je dat vakje aan. Of wil je alle informatie? Dat kan ook!

Schrijf je in en zie binnenkort de nieuwsupdate van Orange Letters verschijnen!

Ontvang updates in jouw mailbox, schrijf je hieronder in.