Je kind zelf begeleiden met leren lezen en schrijven

Wanneer je ziet dat je kind moeite heeft met leren lezen en schrijven kan je hem zelf ook ondersteunen. Dit hoeft niet alleen met nog meer leesprogramma’s en spellingregels. Voor lezen en schrijven is er onder andere een goede samenwerking nodig tussen de linker- en rechterhersenhelft. Deze samenwerking kan je op verschillende manieren stimuleren. Ook zonder letters. Door dit op te pakken ontstaat er wat lucht en ervaart je kind minder stress.

Lossie sessie(s) voor inspiratie en tips

In een gesprek bespreken we wat je zelf tegenkomt bij je kind. Je krijgt tips voor oefeningen en inspiratie voor spellen die bijdragen aan de ontwikkeling van leren lezen en schrijven.

De kosten voor een sessie zijn € 70,- inclusief btw. Uiteraard kunnen we na een paar weken nog een sessie plannen om de vorderingen te bespreken en eventueel aanvullende oefeningen te bespreken.

De sessie kan online, telefonisch of live plaatsvinden.

Wil je een inspiratiegesprek inplannen? Mail dan naar info@orangeletters voor meer informatie. Dan maken we op korte termijn een afspraak en krijg je handvatten om jouw kind te helpen.